Загарбники створили методичку, щоб довести, що вони не вбивці і не мародери – розвідка

Загарбники створили методичку, щоб довести, що вони не вбивці і не мародери – розвідка

Фото
Укрінформ
російські загарбники розробили “методичні рекомендації” для своїх агітаторів на тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей, щоб переконувати населення, що вони не мародери і вбивці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначено в преамбулі, “документ розповсюджується виключно для інструкторів, афілійованих керівництвом “єдиної росії”, і не може бути переданий на ознайомлення третім особам”.

“З документа випливає, що єдиним органом, який курує роботу окупаційних адміністрацій на захоплених українських територіях, визначено кремлівську партію “єдина росія”. Будь-які інші організації можуть з’являтися за погодження і жорсткого контролю путінської партії. З іншого боку, сам зв’язок окупаційних структур з “єдиною росією” є секретною інформацією і не підлягає розголошенню”, - поінформували у розвідці.

Згідно з “методичкою”, загарбникам дозволено “збір матеріальних коштів у населення”. Натомість, суворо заборонено приймати харчові продукти та медикаменти (в тому числі, герметично упаковані) через часті випадки отруєння.

Читайте також: На Херсонщині росіяни використовують напрацьований у Криму каральний досвід

Документ містить таблицю з питаннями, які найчастіше ставить українське населення загарбникам і типовими відповідями з додатковими роз’ясненнями.

Зокрема, у документі є питання: “росія буде нас бомбити? – Ні, рф виконує високоточні удари по військових об’єктах (українські новини є хибними); я не хочу жити в рф – Ви просто боїтеся. рф країна великих можливостей (повідомити органам військової поліції); чому ви це робите, вам платять? – Ні, ми добровольці (не члени партії); чому російська армія займається мародерством? – російська армія не займається мародерством (якщо є свідки, сказати, що це людський фактор, і все); кажуть, що в рф злидні – Це брехня, в рф майже кожен може дозволити собі особистий автомобіль; нам розповідали про Бучу – Це фейк від Зеленського; невже Зеленський нас ненавидить? – Зеленський нічого не вирішує, все вирішують куратори зі США (згадати, що він наркоман); чому військова техніка знаходиться поруч з будинками? – З метою вашого захисту і безпеки".

Як повідомляв Укрінформ, за даними української розвідки, на тимчасово захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей російські загарбники змушують українців змінювати документи і переходити на російське законодавство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-