Ворог обстрілює з артилерії Дергачі на Харківщині

Ворог обстрілює з артилерії Дергачі на Харківщині

Укрінформ
Ворог обстрілює з артилерії місто Дергачі на Харківщині, влада закликає жителів залишатися в укриттях.

Про це повідомила в Телеграмі Дергачівська міська рада, передає Укрінформ. 

«Увага! російські окупанти обстрілюють Дергачі з артилерії! Будь ласка, залишайтесь в укриттях», - йдеться у повідомленні.

За інформацією голови Дергачівської громади В’ячеслава Задоренка, минулої доби війська рф також обстрілювали з артилерії місто Дергачі та території підконтрольних Україні старостинських округів, а з танків і мінометів обстрілювали Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Нове, Питомник, Руську Лозову. Інформація про постраждалих осіб не надходила.

Голова громади зауважив, що на тимчасово захоплених територіях люди потерпають від нестачі харчів.

Читайте також: Мер Лозової спростував чутки про масову евакуацію

«Козачолопанський, Проходівський та частково Токарівський старостинські округи залишаються під окупацією. російські війська обмежують конституційні права і свободи наших громадян на окупованих територіях, продовжують вчиняти акти терору та морити людей голодом. Збройні сили України ведуть бої за звільнення північної частини Дергачівщини на основних напрямках: під Козачою Лопанню, Цупівкою, Дементіївкою, Великими Проходами», - зазначив Задоренко.

Як повідомлялося, Дергачівська громада, що є прикордонною, на третину захоплена військами рф, на частині території тривають бойові дії. Польові роботи цього року на Дергачівщині не проводяться. Війська рф не припиняють обстріли громади. Влада закликає мешканців, які виїхали, поки не повертатися до своїх домівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-