У військових рф ситуація на фронті провальна – Денисенко

У військових рф ситуація на фронті провальна – Денисенко

Укрінформ
У ворога ситуація на фронті провальна, але зупинятися він не збирається, тому до закінчення війни ще далеко.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі «5 каналу», передає кореспондент Укрінформу.

«Днями буде пів року, як почалася ця (повномасштабна – ред.) війна. Вони (росіяни – ред.) планували за 3 дні зайти у Київ. Наразі у них все, безумовно, йде провально (на фронті – ред.)… У тому числі раніше путін заявляв, що їхньою ціллю є звільнення територій «днр» і «лнр». Тобто, вони досі не можуть вийти на адмінкордони Донецької області», - зазначив він.

Зокрема, як сказав Денисенко, шлях від Лисичанська до Бахмута – це приблизно 25 км, - росіяни йдуть уже місяць.

«У цьому випадку явно видно, що вони пробуксовують і не мають можливостей воювати. Але чи будуть вони зупинятися – ні, на жаль, поки не збираються зупинятися. І це, звичайно, та історія, про яку ми маємо розуміти, що нам не можна наразі думати, що от-от - і завтра все закінчиться. На жаль, до закінчення (війни – ред.) ще далеко», - додав представник МВС.

Читайте також: рф тримає у білорусі 1,5 тисячі військових, що недостатньо для наступу - Денисенко

На запитання щодо ситуації у селі Піски він поінформував, що зараз там ідуть дуже тяжкі бої.

«Насправді на всіх цих лініях зіткнення, на всіх цих головних точках, у тому числі мова йде про Соледар і Бахмут, ідуть дуже тяжкі, неймовірно тяжкі бої, і поки що росіяни не можуть просунутися, і наші (військові – ред.) відбивають фактично всі їхні атаки. Тобто, якихось просувань у них немає», - сказав радник міністра.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 16 серпня ліквідували близько 43 тисяч 900 російських загарбників, що на 150 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-