ЗСУ вчора завдали понад 10 авіаударів по військах рф на стратегічних напрямках

ЗСУ вчора завдали понад 10 авіаударів по військах рф на стратегічних напрямках

Укрінформ
Повітряні сили ЗСУ здійснили 30 літако-вильотів і завдали понад 10 авіаційних ударів по військах рф.

Про це сказав на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Три вертольоти рф за минулі дві доби було знищено силами протиповітряної оборони Сухопутних військ і Повітряних сил ЗСУ. Також наші підрозділи продовжують знищувати безпілотні літальні апарати - вчора за добу було знищено два "Орлани", а також одну авіаційну крилату ракету Х-59 – такі запускають літаки тактичної авіації росії», - сказав Ігнат.

Читайте також: Льотчики ЗСУ завдали ударів по скупченню техніки ворога - знищили близько 15 БМП

Він додав, що винищувачі Повітряних сил ЗСУ продовжують патрулювати повітряний простір всередині країни, здійснюють вогневе прикриття дій штурмової та бомбардувальної авіації та дій ударної авіації Сухопутних військ.

«За вчорашню добу здійснили близько 30 літако-вильотів. Понад 10 авіаційних ударів було завдано по окупаційних військах. Це на стратегічних напрямках - схід і південь. Вражено реактивні системи залпового вогню, танкові колони, живу силу та броньовану техніку противника, а також польові склади з паливно-мастильними матеріалами та боєприпасами» - підкреслив Ігнат.

Як повідомляв Укрінформ, ворог збільшив діяльність авіації на аеродромі Бельбек поблизу Севастополя після вибухів на аеродромі Саки, звідки злітала тактична авіація загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-