У Попасній могли ліквідувати понад 100 «вагнерівців» – Гайдай

У Попасній могли ліквідувати понад 100 «вагнерівців» – Гайдай

Відео
Укрінформ
Від вибуху української ракети в Попасній, ймовірно, загинуло більше ста бойовиків ПВК «Вагнер», у тому числі заступники начальника, але її власник, «кухар путіна» євген пригожин, скоріш за все, вцілів.

Про це на Фейсбук-сторінці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки заявив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Я не можу поки що розголошувати деталі цієї операції, але якщо виявиться, що більше сотні «вагнерівців» з керівного складу загинуло – ну, це для нас уже не буде новиною. На жаль, з приводу «кухаря путіна», скоріш за все, для нас не буде такої ж чудової новини. Але заступники його – так. Ну, і цифра – більше ста», - зазначив Гайдай.

Як сьогодні зранку повідомляв Укрінформ, Збройні сили України у Попасній на Луганщині влучним ударом розбили штаб ПВК «Вагнера», на який навів представник ЗМІ рф.

Читайте також: У «вагнерівці» завербували вже три тисячі в'язнів – правозахисниця

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 15 серпня українські захисники знищили вже 43 750 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-