Після захоплення Лисичанська ворогу важко просуватися на Луганщині - Гайдай

Після захоплення Лисичанська ворогу важко просуватися на Луганщині - Гайдай

Укрінформ
російські загарбники не полишають спроб повністю захопити територію Луганської області.

Про це в Фейсбуці заявив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Бої не припиняються ані вночі, ані зранку. Після доволі швидкого захоплення Лисичанська ворог не може подолати відстань, меншу за площину цього міста. Так, випалює землю навколо, але кожен наступний кілометр йому підкорюється після значних втрат», – зазначив Гайдай.

За його словами, спроби загарбників проводити штурм поблизу Спірного та Серебрянки (населених пунктів Донеччини, які розташовані на межі з Луганщиною), завершилися вогневим ураженням ворога від ЗСУ, після якого той відступив.

«Як і після ще семи спроб штурму з різних боків. На двох бої точаться і дотепер. Поблизу десятьох міст та сіл росіяни атакували з повітря, зафіксовані ракетні удари», - повідомив очільник Луганщини.

Він додав, що тільки за останню ніч артилерійські підрозділи ворога 15 разів обстрілювали населені пункти ствольним та реактивним озброєнням.

Читайте також: На Луганщині ЗСУ змусили ворога відступити у районах Лисичанського НПЗ та Білогорівки

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам.

Фото: Луганська ОДА 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-