Уночі загарбники вдарили по Харкову чотирма ракетами

Уночі загарбники вдарили по Харкову чотирма ракетами

Укрінформ
Уночі російські війська завдали ракетних ударів по Харкову.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Минулої ночі росіяни завдали ракетних ударів по Харкову. Із Бєлгорода було випущено одразу 4 ракети. Близько 3 ночі 2 ракети, попередньо – С-300, вдарили в заклад освіти в Слобідському районі. Пошкоджено їдальню та овочеві склади. У той же час в Новобаварському районі ракета влучила в полотно дороги поруч з адміністративною будівлею. Осколки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети зафіксовано в Київському районі", - написав очільник ОВА.

Люди не постраждали.

Також цієї ночі удари агресора зафіксували в с. Циркуни та між Циркунами і Черкаськими Тишками в Харківському районі. Наслідки встановлюються.

Упродовж минулої доби загарбники обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський та Лозівський райони.

За даними екстреної медичної допомоги, минулої доби постраждали цивільні в Харківському, Куп‘янському та Богодухівському районах:

Двоє поранених у Циркунах, стан - середній. 62-річний чоловік отримав легкі поранення в Дергачівській громаді. У Куп’янському районі 54-річний тракторист підірвався на міні, стан середній. У Золочівській громаді чоловік отримав поранення, жінка загинула.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники тримають позиції та завдають удари у відповідь. Після нещодавніх невдалих спроб штурму ворог намагається поповнити свої втрати у живій силі та техніці.

Читайте також: На Харківщині у полі підірвався тракторист

Крім того, наші сили ППО збили над Харківською областю 2 ракети "Калібр", випущені росіянами з акваторії Каспійського моря.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області з початку повномасштабного вторгнення рф було зруйновано і пошкоджено майже 4200 житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-