Зеленський закликав посадовців при коментуванні воєнних подій давати менше конкретики

Зеленський закликав посадовців при коментуванні воєнних подій давати менше конкретики

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав представників державної та місцевої влади, військової сфери та інших осіб, які коментують оборонні питання, давати менше конкретних деталей.

Це сприятиме ефективнішій реалізації оборонних планів, заявив глава держави у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Хочу зазначити сьогодні важливу річ для всіх представників державної та місцевої влади, військової сфери та інших осіб, які коментують події на фронті, оборонний задум командування, підготовку конкретних операцій тощо. Загальне правило просте: війна – це точно не час для марнославства й гучності заяв. Що менше конкретних деталей ви озвучите про наші оборонні плани, то краще буде для реалізації цих оборонних планів», - сказав Зеленський.

Він наголосив, що бажання «залишити по собі гучні заголовки» – це «відверто безвідповідальна» справа.

«Якщо ж ви хочете перемоги для України, то це інша справа, і ви маєте відчувати свою відповідальність за кожне сказане слово про те, до чого готується наша держава в обороні чи в контрнаступах», - пояснив Президент.

Читайте також: Зеленський про обстріли ЗАЕС: росія вкотре пробила дно у світовій історії тероризму

Як повідомлялося, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила про початок розслідування СБУ щодо "військового з високим званням", який нібито допустив витік важливої військової інформації під час інтерв'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-