У Генштабі не підтвердили причетність ЗСУ до вибухів на території білоруської Зябровки

У Генштабі не підтвердили причетність ЗСУ до вибухів на території білоруської Зябровки

Укрінформ
Кожен український захисник мріяв би знищити ворога та отримати за це нагороду, однак щодо вибухів у районі білоруського аеродрому Зябровка Генштаб ЗСУ володіє лише тою інформацією, яку оприлюднили міністерства оборони білорусі та росії.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

«Так, дійсно на аеродромі «Зябровка» були вибухи. Напередодні були подібні вибухи на аеродромі Саки. Звичайно, що кожен військовослужбовець ЗСУ, кожен підрозділ мав би на меті, намагався б «зірочку» за збитий прималювати собі. Але на даний час ми маємо лише ті факти, які коментують міністерство оборони білорусі і міністерство оборони росії», - наголосив Громов.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч з 10 на 11 серпня у районі білоруського аеродрому Зябровка пролунали вибухи. За інформацією моніторингової групи "Беларускі Гаюн", спалахи та вибухи пролунали в районі Зябровки близько 00:30.

Читайте також: міноборони білорусі пояснило вибухи у Зябрівці займанням «одиниці техніки» після заміни двигуна

У липні повідомлялось, що аеродром Зябровка, який розташований у Гомельській області білорусі, повністю контролюється росіянами і там облаштовувалась російська військова база. На території аеродрому перебував ракетний дивізіон ракетного комплексу "Іскандер – М" та дивізіон С-400".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-