В ЄС мають знати, що в Україні теж зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають - Зеленська

В ЄС мають знати, що в Україні теж зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають - Зеленська

Укрінформ
Європейці мають знати, що в Україні теж зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають.

Про це заявила перші леді Олена Зеленська в ефірі французького каналу LCI, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Офісу президента.

Відповідаючи на питання, чи боїться вона втоми жителів країн Заходу від війни в Україні й того, що їх лякатиме зростання ціни на газ, дружина Президента наголосила, що українцям немає сенсу боятися цього, адже найстрашніше з ними вже сталося.

"На місці жителів цих країн я б боялася за себе. Забуття війни - це та індульгенція на насилля, на яку розраховує росія. Щойно всі поставлять на перше місце свої ціни на енергоносії або те, що не буде так тепло, як торік, росія досягне своєї мети", - наголосила Зеленська.

Читайте також: Тільки програшем росії на полі бою можна наблизити повернення безпеки для України - Зеленський

Коментуючи слова ведучого про можливість миру з росією, про що все частіше говорять на Заході, вона зазначила: "Таке кажуть люди, які перебувають не в Україні. Пацифістом може бути лише той, чиєму життю не загрожує небезпека".

"Я б хотіла нагадати глядачам у Європі, що в нас так само зростають ціни на енергоресурси. Ми так само не знаємо, як буде з опаленням. У нас частина будинків стоїть без вікон, і обігрів там фізично неможливий. У нас так само ковід. Але на додаток до цього нас убивають. Вони вбивають швидше, ніж ми встигаємо про це розповідати", – зазначила вона.

Читайте також: Президент про обстріли Дніпропетровщини: Потрібно збільшувати військову допомогу Україні

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-