Президент закликав повідомляти про колаборантів, які допомагають загарбникам

Президент закликав повідомляти про колаборантів, які допомагають загарбникам

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав мешканців тимчасово окупованих територій повідомляти ЗСУ інформацію про ворога та про тих хто їм допомагає.

Про це Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

"Якщо ви володієте будь-якою важливою інформацією про ворога, будь ласка, повідомте її в безпечний для себе спосіб нашим спецслужбам, нашим військовим. Якщо знаєте тих, хто допомагає окупантам чи виправдовує агресію, будь ласка, повідомляйте й про це", - закликав Президент.

Читайте також: Південь чинить спротив росіянам, поки ЗСУ роблять свою справу – представниця Президента в АРК

Він зауважив, що хоч би що обіцяли окупанти, "їхня дорога одна – це втеча. У кращому разі. Якщо встигнуть. Ми вигнали російську армію з північних областей. Ми вигнали окупантів з нашого Зміїного. Вони вже відчувають, що настав час тікати з Херсона і загалом із півдня нашої держави. Буде час, коли вони втечуть із Харківщини, з Донбасу, з Криму... І кожен, хто може цьому допомогти, має цьому допомогти", наголосив він.

Він закликав обовʼязково допомагайте нашим людям на окупованій території, які залишились самі чи без звʼязку.

"Говоріть з ними, підтримуйте їх, розповідайте їм про нашу боротьбу й про можливості евакуюватися на вільну територію. Окупанти використовують наших людей для прикриття своїх ударів як живий щит. Україна поверне все своє, і має зберегти якнайбільше життів", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський: Активно працюємо над реалізацією плану відновлення та модернізації України

Українці мають завжди памʼятати, що кожен крок нашої армії у цій війні зроблений у жорстоких і тяжких боях. Окупанти нічого не захоплювали без спротиву наших героїв з 24 лютого і нічого не зможуть зберегти. Ми все звільнимо.

Президент підписав черговий указ про нагородження наших захисників. 244 учасники бойових дій відзначені державними нагородами, з них 21 – посмертно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-