росіяни за добу обстріляли понад 40 населених пунктів – десятки загиблих і поранених

росіяни за добу обстріляли понад 40 населених пунктів – десятки загиблих і поранених

Укрінформ
За минулу добу органи Нацполіції отримали інформацію про обстріли 42 населених пунктів, і унаслідок цих обстрілів є десятки загиблих і до 50 поранених.

Про це у ефірі українських телеканалів заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Єніна, росіяни гатять все по тих самих областях: під прицілом – Дніпропетровщина, Сумщина, Донеччина, Миколаївщина, Чернігівщина, Херсонщина і Харківщина.

Урядовець додав, що майже у всіх областях, які піддаються обстрілам, наразі фіксуються пошкодження приватних будинків, у тому числі і багатоквартирних.

«Учора я повернувся з Харкова – там відбулася виїзна нарада з нашими поліцейськими і я порівнюю цифри. Так от, Харківщина за кількістю обстрілів уже наближається до Донеччини. Її обстрілювали майже 3 тисячі разів, Донеччину – трохи більше 3 тисяч», - поінформував він.

Читайте також: Ворог вдарив по п’ятьох населених пунктах на Херсонщині - є руйнування та поранені

Як повідомлялося, Єнін заявив, що європейці мають чітко усвідомлювати, що війна в Україні – це смерті, це – жахіття, яке стосується, у тому числі, і жителів країн Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-