Поліція показала наслідки нічного ракетного обстрілу Харкова

Поліція показала наслідки нічного ракетного обстрілу Харкова

Фото
Укрінформ
Поліція відкрила кримінальні справи за фактом того, що у ніч на 9 серпня російські війська знову завдали удари по Харкову.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

«Ракети окупантів поцілили в Індустріальний та Холодногірський райони міста. Ніхто з громадян не постраждав. Обстріл стався 9 серпня близько 2:00. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено комплекс відпочинку та будівлю ТОВ, розташовані у Холодногірському районі», - уточнюється у повідомленні.

За інформацією НПУ, у приміщеннях цих будівель були частково зруйновані стіни, вибиті вікна, на прилеглих територіях утворилися воронки.

У свою чергу, ще один удар зафіксовано на території Індустріального району.

«До поліції надійшло повідомлення від чергової міськелектротрансу, що внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено контакту мережу, опору та трамвайні колії. На місці ще одного влучання зазнала руйнувань двоповерхова будівля», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: На Харківщині за добу через обстріли загинула людина, п’ятеро поранені

Попередньо встановлено, що обстріл здійснювався ракетами типу С-300. Поліція проводить огляд місць влучань, збирає речові докази, документує злочини, вилучені уламки ракет.

Як повідомлялося, у НПУ поінформували, що рф за добу обстріляла Сумщину 62 рази, за цими фактами були відкриті кримінальні провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-