«Мінус» 30 росіян, командний пункт і «ТОР»: українські ВМС нищать ворога на півдні та сході

«Мінус» 30 росіян, командний пункт і «ТОР»: українські ВМС нищать ворога на півдні та сході

Відео
Укрінформ
Підрозділи морпіхів та артилерійські частини українських ВМС знищили за добу 30 військових рф, командний пункт, ЗРК «ТОР», два танки, дві артсистеми, склад боєприпасів та інше озброєння.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба ВМС ЗС України, передає Укрінформ.

«Упродовж минулої доби військові частини та підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які входять до складу угруповань, продовжували виконувати завдання щодо відсічі збройної агресії рф. Зокрема, на Херсонському напрямку нашим військовим вдалося знищити три бойові броньовані машини, склад з БК та три одиниці автомобільної техніки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку морпіхи надійно тримають оборону: за добу знищено 30 російських загарбників.

Крім того, наші артилерійські підрозділи завдали вогневого ураження по російських загарбниках: ворог утратив ЗРК «ТОР», два танки, дві артилерійські системи, міномет, дві одиниці автотехніки, а також ротний командно-спостережний пункт.

Читайте також: Січеславські десантники збили вже близько 30 повітряних цілей ворога

Як повідомлялося, ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному, Азовському та Середземному морях - наразі несуть бойове чергування 13 надводних кораблів.

У ВМС констатували, що рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-