У боях за Україну загинув полковник Олег Дегтярьов

У боях за Україну загинув полковник Олег Дегтярьов

Укрінформ
У боях за Україну загинув полковник Олег Дегтярьов, який командував бойовою військовою частиною на східних рубежах.

Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ у фейсбуці, передає Укрінформ.

"За час військової служби кадровий офіцер пройшов всі звання від лейтенанта до полковника. Смерть зустріла героя під час надання допомоги своїм підлеглим на найнебезпечнішій ділянці удару противника. Особовий склад, який знаходився під командуванням полковника Дегтярьова завжди відзначав його велике, щире серце й уособлював його постать насамперед із людяністю", – мовиться в повідомленні.

В ЗСУ кажуть, що до кожного військовослужбовця Валерійович, так його поміж собою називали офіцери, мав свій індивідуальний підхід.

"За будь-яких обставин вислухає. Порадить. Допоможе. Його слухали. Йшли за порадою. Коли на територію частини заїжджав Валерійович, одразу жвавішало. Всі знали – приїхав Батько, командир, наставник і великий друг усього великого військового колективу", – написали в Сухопутних військах ЗСУ.

"Олег Валерійович завжди буде прикладом для майбутніх поколінь захисників України. Його життєвий шлях безцінний внесок в незалежність нашої Батьківщини. Своє життя він присвятив підготовці та навчанню професійних військових, які обов'язково помстяться за його смерть!", – наголосили в повідомленні. 

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-