путін визнав ветеранами бойових дій прикордонників, які «відбивали збройне вторгнення» у рф

путін визнав ветеранами бойових дій прикордонників, які «відбивали збройне вторгнення» у рф

Укрінформ
президент росії володимир путін підписав закон, який поширює статус ветерана та інваліда бойових дій на співробітників фсб, включно з прикордонниками, які нібито «відбивали збройне вторгнення» на територію рф.

Як повідомляє Укрінформ, документ опубліковано на офіційному порталі правової інформації.

Йдеться про військовослужбовців органів фсб, які служать на російсько-українському кордоні та прикордонних територіях, що прилягають до зони «спеціальної військової операції».

Відповідний законопроєкт було внесено до держдуми 11 липня. У записці пояснювалося, що на статус ветерана бойових дій можуть претендувати 2 тис. військовослужбовців фсб, на статус інваліда — 10 осіб. Спікер держдуми в'ячеслав володін раніше, представляючи закон, пояснював, що російські прикордонники «роблять свій внесок у безпеку наших громадян і заслуговують на підтримку держави».

Читайте також: У прикордонних із білоруссю областях посилили боротьбу з диверсантами - МВС

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та села України, вбивають мирне населення. При цьому російське керівництво періодично надає різні пояснення причин своєї агресії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-