«Посилають на смерть і все»: загарбники скаржаться на недолугі накази командування

«Посилають на смерть і все»: загарбники скаржаться на недолугі накази командування

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники скаржаться, що ті з них, хто стоїть в обороні, будуть позбавлені нагород, та нарікають на недолугість наказів російського командування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України з посиланням на перехоплення розмови між військовими рф.

У ній двоє російських загарбників обговорюють ситуацію на фронті. Один повідомляє новину, що тим, хто стоїть в обороні, не даватимуть більше нагород, і навіть відберуть ті, які вже видали.

Другий пояснює недолугість наказів, які віддаються на лінії фронту: «Вони сидять там, посилають 20-200 людей на смерть і все. 30 людей зайшло, 100 людей зайшло. Східних».

Усі вони, за словами загарбника, загинули.

росіянин додає, що перед ними туди заходив і їхній підрозділ, у результаті теж зазнав втрат.

«У нас шість 200-х, шість 300-х. Одному кості перебило, другому кості перебило. Так у багатьох одна нога висіла. Ми зараз йшли, розміновували. Що не розмінували, викидали в кущі з дороги. Тут металолом збирають – танки, БТР», – розповів він.

Читайте також: Загарбник скаржиться дружині, що на Харківщині не можуть захопити навіть село - перехоплення

Його співбесідник підсумовує, що «спецоперація» є дурницею, і насправді не зрозуміти, хто від кого захищається.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Служба безпеки України перехопила телефонну розмову, у якій загарбники визнають силу української армії та відзначають її безстрашність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-