Залужний обговорив дії та плани з військовим керівництвом США та НАТО

Залужний обговорив дії та плани з військовим керівництвом США та НАТО

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі та Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі, під час якої обговорив подальші дії та плани.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні відбулася спільна телефонна розмова з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі та Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Високо ціную їхню підтримку і фахову оцінку наших дій та планів. Взаємна довіра і професійний діалог складають надійний фундамент військового співробітництва між Україною та США», - наголосив Залужний.

Головнокомандувач також подякував всьому американському народу за надану допомогу.

Читайте також: Єрмак, Кулеба і Залужний розповіли американським партнерам про ситуацію на фронті й потреби ЗСУ

Як повідомлялося, наприкінці минулого тижня стало відомо, що адміністрація Байдена планує оголосити про виділення наступного відправлення в Україну озброєння й техніки, а також забезпечення інших оборонних потреб української держави.

1 серпня Володимир Зеленський подякував Джо Байдену за міцну підтримку України та розуміння загрози, яку несе цивілізованому світові росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-