У Маріуполі зафіксували рух великої колони техніки рф у бік Запоріжжя

У Маріуполі зафіксували рух великої колони техніки рф у бік Запоріжжя

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі зафіксували рух великої кількості військової інженерної техніки та живої сили в бік виїзду на Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Фіксуємо великий рух військової інженерної техніки та живої сили о 14-45 по пр. Нікопольському в бік виїзду на Запоріжжя. Основна кількість - понтоні переправи. Позначка “V”. Маріупольський спротив на марші», - написав радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: росіяни перекидають з Криму на Херсонщину колони інженерних військ

Маріуполь на сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Читайте також: Роботи йдуть щодня: Старух про посилення оборони Запорізької області

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-