Загарбники нарощують угруповання на Криворізькому напрямку – ОК «Південь»

Загарбники нарощують угруповання на Криворізькому напрямку – ОК «Південь»

Укрінформ
Російські загарбники нарощують своє угруповання на Криворізькому напрямі.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Ворог продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, нарощує угруповання на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ", – йдеться у повідомленні.

В ЗСУ не виключають, що надалі російські окупанти створюватимуть ударні угруповання.

Читайте також: ЗСУ останніми тижнями знищили близько 15 складів боєприпасів рф на півдні

Тим часом за неділю, 31 липня, на півдні ЗСУ знищили 52 росіян, чотири танки, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С", самохідну артустановку, вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки, чотири склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

«Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: HIMARS знищив ешелон із понад 40 вагонів, який прибув із Криму на Херсонщину

Зазначається, що наша авіація завдала два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного. Ракетно-артилерійські  підрозділи вдарили по ворожих станціях радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки.

За словами командування, ситуація на південному фронті «складна й динамічна у розвитку, але перебуває під контролем сил оборони».

Тим часом у Чорному морі корабельне угруповання рф складає 18 бойових кораблів та катерів, які маневрують вздовж кримського узбережжя в напрямку Новоросійська. У готовності до ракетних ударів перебувають 5 кораблів та 1 підводний човен, споряджені 44 ракетами типу «Калібр». Також на чергуванні 5 десантних кораблів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-