росія терором намагається зламати дух українців – Зеленський

росія терором намагається зламати дух українців – Зеленський

Укрінформ
Терор російської федерацій спрямований на те, аби зламати внутрішню силу українців. І як би важко не було, необхідно триматись й бути зосередженими на тому, що необхідно ще зробити для перемоги України.

Як передає Укрінформ, про це під час відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський.

«російський терор спрямований передусім на те, щоб зламати нашу внутрішню силу. Росія нічого не може зробити з нами на полі бою. Наші оборонці дуже міцні. Такими ж міцними маємо бути й ми з вами. Наші емоції, наша спільна воля боротися мають бути сильними до самої нашої перемоги. Хоч би що робили окупанти, хоч би як вони намагалися зламати наш дух, ми повинні триматися, бути мобілізованими й повністю зосередженими на тому, що необхідно для нашої перемоги», - наголосив глава держави.

Читайте також: Зеленський про Оленівку: росія довела, що є найбільшим джерелом тероризму у світі

Він закликав усіх, хто відчуває, що не витримує того зла, яке бачить, подумати як іще особисто можна допомогти обороні України.

«Допомагайте ЗСУ! Доносьте світу факти про російський терор! І переконуйте всіх, кого знаєте в країнах-партнерах, щоб збільшували допомогу Україні. Ми обов’язково переможемо», - запевнив Президент.

Читайте також: Резніков про теракт в Оленівці: Це українська Катинь

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-