Арестович спрогнозував дати нового наступу рф на півдні України

Арестович спрогнозував дати нового наступу рф на півдні України

Відео
Укрінформ
російські війська будуть готові до нового наступу на півдні України на початку серпня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву радника голови Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін LIVE".

"Відбувається гігантський переворот фізичний, вони з північного сходу України зміщуються на південь. Думаю, що вони будуть готові до наступу до 5-6 серпня. Підуть вперед, а ми будемо метелити. Там буде лиха бійка в стилі громадянської війни в 1918-1920 роках. Війна з елементами маневрів степами, з проривами й так далі", - зазначив він.

Читайте також: росія забиває «вікно в Європу» і хоче виграти для цього час

За словами Арестовича, на півдні російські накопичені резерви зіткнуться з українськими підготовленими резервами. І в цьому сенсі міністр оборони США Ллойд Остін мав рацію, що війна наближається до розв'язки.

"Це не означає, що вона закінчиться, але це буде подоба Курської дуги. Те, що там станеться, визначить фінальну фазу війни, яка ще може тривати. У мене прогноз на те, що ми виграємо", - переконаний Арестович.

Читайте також: Контрнаступ ЗСУ на Херсонщині набирає обертів – британська розвідка

Як раніше повідомляв Укрінформ, згідно з розгорнутою публікацією видання The Washington Post, яке цитує аналітиків у військовій сфері, наступальна ініціатива російської армії в Україні практично захлинулася, водночас Україна має всі шанси переломити ситуацію у війні на свою користь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-