Семеро поранених під час обстрілу зупинки в Миколаєві - у важкому стані

Семеро поранених під час обстрілу зупинки в Миколаєві - у важкому стані

Укрінформ
Через ранковий обстріл зупинки громадського транспорту Миколаєва російськими загарбниками 12 людей перебувають у лікарні, з них семеро у важкому стані, п’ятеро - загинули.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наслідки ранкового обстрілу зупинки громадського транспорту в Миколаєві дуже трагічні. Наразі відомо про 5 загиблих. 12 осіб із пораненнями госпіталізовано, семеро з них - у важкому стані, трьох оперують, четверо - у реанімації», - сказав мер.

За його словами, обстріл стався вранці, коли люди чекали громадського транспорту або прямували у своїх справах. Це все люди цивільні, молоді і старшого віку. Жодного військового немає.

Читайте також: У Миколаєві кількість постраждалих від обстрілу на зупинці зросла до 13, п'ятеро загиблих

«Удар був завданий із РСЗВ, тому площа ураження дуже велика, вона сягає кількасот метрів. Тому багато постраждалих. Є ще й легко поранені, які після надання медичної допомоги лікуватимуться вдома", - зазначив Сєнкевич.

Як повідомлялося, вранці 29 липня російські загарбники обстріляли касетними снарядами зупинку громадського транспорту у Миколаєві. Спочатку повідомлялося про сімох поранених і п'ятьох загиблих.

Минулої доби по Миколаївщині завдано 22 ракетних та 10 артилерійських ударів. З них 8 ракет С-300 вдарило саме по обласному центру.

Станом на ранок 29 липня у миколаївських лікарнях перебувають 349 громадян, які постраждали від атак загарбників. Ще 53 потерпілі особи отримали допомогу амбулаторно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-