росіяни обстріляли залізничний вокзал у Покровську, є поранені

росіяни обстріляли залізничний вокзал у Покровську, є поранені

Укрінформ
На Донеччині в результаті ворожого обстрілу Покровська п’ятеро осіб травмовано, пошкоджено залізничне полотно та будівлю залізничного вокзалу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міський голова Покровська Руслан Требушкин.

«В результаті обстрілу Покровська 5 осіб травмовано, пошкоджено залізничне полотно… Постраждалі серед цивільного населення отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - написав очільник міста.

Він нагадав, що 28 липня близько 22 години мешканці Покровська почули потужний вибух. За інформацією ДСНС, під обстріл російських загарбників потрапили залізничний вокзал та прилегла територія.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: за добу троє поранених цивільних, багато руйнувань

У результаті обстрілу було пошкоджено: будівля залізничного вокзалу; скління десятиквартирного житлового будинку в чотирьох квартирах; скління двоповерхового житлового будинку; не житлова двоповерхова будівля. Також була перебита лінія електромережі над коліями та пошкоджено залізничне полотно.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Водночас, АТ "Укрзалізниця" повідомила у Телеграмі, що незважаючи на нічні обстріли поблизу вокзалу у Покровську, евакуація з Донецької області триває за графіком.

"Незважаючи на нічні обстріли поблизу вокзалу Покровська, евакуація з Донбасу триває за графіком. Усі пошкодження колії буде ліквідовано, залізничники контролюють безпечність і безперебійність процесу евакуації", - ідеться у повідомленні.

В Укрзалізниці вкоте звернулись до жителів Донбасу із закликом не відкладати евакуацію на останній момент.

Читайте також: Ворог обстріляв центр Харкова: поцілив у двоповерховий будинок і виш - мер

"Наші поїзди везуть до безпеки вже сьогодні", - запевнили в Укрзалізниці.

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня на Донеччині в результаті ворожого обстрілу Покровська п’ять осіб травмовано, пошкоджено залізничне полотно та будівля залізничного вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-