Обстріли Миколаївщини: за добу троє поранених цивільних, багато руйнувань

Обстріли Миколаївщини: за добу троє поранених цивільних, багато руйнувань

Укрінформ
Загарбники упродовж минулої доби знову обстріляли Миколаїв та громади області: троє людей зазнали поранень, зруйновані будинки, пошкоджена лінія електропередач, пункт видачі гуманітарної допомоги, горіли поля.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба облдержадміністрації.

«28 липня близько 19:50 ворог знову обстріляв Миколаїв. Влучання були у подвір’я приватних житлових будинків. Внаслідок чого зруйновано три будівлі. Значні пошкодження отримали сусідні будинки. Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги. Попередньо, три особи зазнали поранень», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Миколаївському районі 28 липня з 11:00 до 13:45 фіксувались обстріли території між селами Новомиколаївка та Костянтинівка Первомайської громади, внаслідок чого відбулися численні займання полів та сухостою. Після ворожих обстрілів виникло загоряння поля з пшеницею в с. Дмитрівка Куцурубської громади та займання хвойної підстилки на Кінбурнській косі.

Читайте також: Масовані обстріли семи областей України та бої на Херсонщині — зведення ВЦА

При цьому додається, що вранці, 29 липня, о 07:30 було зафіксовано влучання на території між селами Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Баштанському районі 28 липня були обстріли за межами с. Широке Широківської громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, пошкоджено лінію електропередач, у зв'язку з чим відсутнє електропостачання на території всієї громади.

Читайте також: Мер Миколаєва показав знищену загарбниками гімназію

Під постійним ворожим вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та руйнувань житлових будинків уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби по Миколаївщині завдано 22 ракетні та 10 артилерійських ударів.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-