У боях за Україну загинув воїн-монах Роман Пеприк

У боях за Україну загинув воїн-монах Роман Пеприк

Укрінформ
У боях за Україну загинув воїн-монах Роман Пеприк.

Про це у Телеграмі повідомило Головне управління розвідки, передає Укрінформ

"У боях за волю України загинув ієромонах Православної церкви України Пимен (Роман Пеприк), який вдруге від початку війни з росією став до лав захисників нашої держави та проходив службу в одному з розвідувальних батальйонів ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Отець Пимен прийняв чернечий постриг у ранньому віці, він щиро служив Богу. З початком російської агресії, не лишаючи чернечих обітниць, пішов добровольцем захищати суверенітет та територіальну цілісність України. Виконував бойові завдання та брав безпосередню участь у боях на передовій.

Після звільнення з військової служби монах Пимен став насельником монастиря під Києвом, а згодом продовжив служіння в одному з монастирів на Прикарпатті. На початку літа цього року він вирішив знову повернутися до військової служби.

Як повідомлялось, у боях під Бахмутом (Донецька область) загинув журналіст Олександр Савоченко, який з початку повномасштабного російського вторгнення добровольцем пішов захищати Україну. Днями також загинув 28-річний льотчик, Герой України Олександр Кукурба з Прикарпаття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-