Президент: Робимо все, щоб в окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей

Президент: Робимо все, щоб в окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей

Відео
Укрінформ
Українські захисники роблять усе, щоб у російських окупантів не залишилося жодних логістичних можливостей на території нашої країни.

Про це Володимир Зеленський заявив під час відеозвернення, коментуючи удар ЗСУ по Антонівському мосту та інших переправах у Херсонській області, повідомляє Укрінформ.

"Щодо Антонівського мосту в Херсоні та інших переправ в області. Звичайно, всі вони будуть відбудовані, але вже нами. Робимо все для того, щоб в окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей на нашій землі", - зазначив глава Української держави.

Він наголосив, що українці зламають усі плани окупантів і звільнятимуть свою територію воєнними, дипломатичними та всіма іншими доступними інструментами, поки не вийдуть на законні кордони України.

Як повідомлялося, Збройні сили України в ніч проти 27 липня завдали влучного удару по Антонівському мосту через Дніпро в Херсонській області.

Читайте також: Зеленський: Щотижня посилюємо Україну й наближаємося до Євросоюзу

Останніми днями ЗСУ завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах та по дорозі через дамбу Каховської ГЕС. Загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під питанням. Також росіяни споруджують понтонну переправу через річку Інгулець біля села Дар'ївка.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-