Обстріл Бахмута: з-під завалів готелю дістали тіла двох людей

Обстріл Бахмута: з-під завалів готелю дістали тіла двох людей

Відео
Укрінформ
У Бахмуті Донецької області з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілів готелю рятувальники вилучили тіла двох загиблих, п’ятеро людей постраждали. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Про це повідомив речник Головного управління ДСНС у Донецькій області Віктор Серомах на відео, оприлюдненому на сторінці відомства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Під час проведення пошуково-рятувальних робіт на місці руйнування готелю «Атлантік» виявлено та вилучено з-під завалу чоловіка. Всього з початку робіт на місці події виявлено тіла двох загиблих осіб, постраждало п’ять осіб. Під завалами, можливо, перебувають ще дві особи», - сказав Серомах.

За його словами, рятувальники продовжують розбирати завали. Від Головного управління до робіт залучено 28 чоловік особового складу та п’ять одиниць техніки.

Читайте також: У Бахмуті через російський обстріл п`ятиповерхівки загинула людина

Як повідомлялося, російські військові 27 липня влучили у готель у Бахмуті Донецької області.

Загарбники постійно обстрілюють Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру. У регіоні немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на попередні позиції.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-