У Бахмуті через російський обстріл п`ятиповерхівки загинула людина

У Бахмуті через російський обстріл п`ятиповерхівки загинула людина

Відео
Укрінформ
У Бахмуті на Донеччині сьогодні, 27 липня, через ворожий російський обстріл п`ятиповерхового будинку загинула людина.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація.

«У результаті обстрілу міста Бахмут, який стався сьогодні близько сьомої ранку, сталось часткове руйнування п`ятиповерхового житлового будинку. В результаті пошукових робіт врятовано одну людину, вилучено тіло ще однієї», - йдеться у повідомленні.

В ОВА також нагадали, що сьогодні ж зранку у Бахмуті росіяни поцілили у готель, де рятувальники виявили тіло загиблого, але під завалами ще є жертви і бійці ДСНС ще працюють там.

Відповідне відео Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила на своєму Телеграм-каналі.

У відео – повністю зруйнований готель, де ще триває рятувальна операція. Також – палаючий приватний будинок, в який прямим попаданням влучила ворожа ракета. На щастя, хазяїн дому був на той момент у сараї та залишився живим.

«Ранок у Бахмуті почався з ракетного удару. Росіяни вщент зруйнували готель - є загиблі та поранені. Знову російська армія б'є по цивільній інфраструктурі. Це - чергова спроба залякати людей і посіяти паніку», - наголосили в ОВА.

Читайте також: росіяни обстріляли Бахмут: поцілили у готель, є загиблі та поранені

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-