ЗСУ знищили понад 50 росіян та дві гаубиці на півдні України

ЗСУ знищили понад 50 росіян та дві гаубиці на півдні України

Укрінформ
Збройні сили України на півдні країни 27 липня знищили 51 окупанта та чотири одиниці броньованої техніки. 

Про це йдеться у повідомленні ОК "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 150 вогневих завдань, за результатами яких "закріплено наш вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях, а окупаційні війська зменшено на 51 рашиста, ще 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також склад боєприпасів у Солдатському".

Читайте також: Біля Чорнобаївки через ворожі обстріли згоріли понад 200 гектарів ячменю

В Чорному морі напоготові до завдання ракетних ударів знаходяться два надводних і один підводний ворожий ракетоносій, споряджені 20 ракетами типу «Калібр». "Решта 11 кораблів та катерів рашистського флоту продовжують маневрувати в ракетно безпечних районах поблизу узбережжя Криму", - інформує ОК "Південь".

Як повідомлялось, уночі завдано удар реактивними снарядами системи залпового вогню “Смерч” по Миколаївській області. Уражено об’єкти промислової інфраструктури, зокрема й ремонтне підприємство. Також пошкоджено кілька приватних будівель та автотранспорт. Попередньо без жертв та постраждалих.

Читайте також: В Україні знищили вже понад 40 тисяч російських військових

Також серед ночі агресор двічі обстріляв Нікопольський район. В Марганці «Градами» з напрямку Енергодара ворог бив по житловому сектору: по зупинці громадського транспорту та багатоповерхових будинках. Пошкоджено кілька одиниць автотранспорту. Одну поранену особу госпіталізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-