Кількість охочих евакуюватися з Нікополя зросла в десятки разів - ОВА

Кількість охочих евакуюватися з Нікополя зросла в десятки разів - ОВА

Укрінформ
На Дніпропетровщині кількість охочих евакуюватися з Нікополя, який війська рф віднедавна почали активно обстрілювати з тимчасово захоплених територій, зросла в десятки разів.

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"Півтора тижня тому ворог почав активно обстрілювати Нікополь. Через це кількість бажаючих покинути місто значно збільшилася. Раніше звідти евакопотягом вирушало до 10 людей на день. Минулого тижня – у десятки разів більше. У середньому до 200 містян на день", - зазначили в ОВА із посиланням на начальника дніпровського центрального вокзалу Вадима Бусурулова.

Читайте також: На Донеччині викрили мережу коригувальників російських авіаударів

Інформують, що з Нікополя та Дніпра щодня ходить евакуаційний потяг до Львова. За останню добу на ньому поїхали з міста 35 людей.

"Поїзд №120 ходить із Запоріжжя до Львова щодня. Він робить зупинки у Нікополі, Апостоловому, Кривому Розі. У складі потягу – 4 евакуаційні вагони. У разі потреби їхню кількість збільшуватимемо. Проїзд безкоштовний", – зауважив Бусурулов.

Читайте також: Мешканців Енергодара просять повідомляти все про ворога

Ще один евакопотяг - №233/85 «Покровськ-Дніпро-Львів» - їде через Дніпро. Відправлення з Дніпра – о 21:34. Відправка зі станції у Нікополі – о 12:58.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 25 липня ворог знову кілька разів накрив Нікопольський район вогнем з РСЗВ. Випустили до 40 реактивних снарядів. Пошкоджені 6 приватних будинків та газопровід, постраждала 10-річна дівчинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-