Мешканців Енергодара просять повідомляти все про ворога

Мешканців Енергодара просять повідомляти все про ворога

Укрінформ
Мешканців міста Енергодар та сусідніх населених пунктів українська розвідка просить надати будь-яку інформацію про російських загарбників, яка допоможе звільнити тимчасово захоплені території.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Шановні мешканці міста Енергодар та прилеглих територій! Терміново просимо повідомити нам: точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами); місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами); місця розташування та маршрути пересування військової техніки; точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз); осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як безпечно повідомити про місце розташування ворога - поради Мінцифри

Особливу увагу розвідники просять звернути на працівників “Росатому”, інших службовців та фахівців, які прибули з рф.

«Повідомляйте їхні посади, ПІБ, адреси місць роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування. Разом виженемо окупантів з рідної землі!», - закликали в ГУР МО.

Контактний номер: +380963101126

Як повідомляв Укрінформ, голова Нікопольської військової адміністрації Євген Євтушенко розповів, що російські війська відкрили вогонь у бік Запоріжжя з території тимчасово захопленого Енергодару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-