На війні в Україні навіть досвідчені найманці із рф не витримують - зізнання полоненого

На війні в Україні навіть досвідчені найманці із рф не витримують - зізнання полоненого

Відео
Укрінформ
Полонений російський військовий зізнається, що навіть досвідчені найманці з рф на війні в Україні довго не витримують.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба безпеки України.

“ЗСУ так люто нищать рашистів, що навіть досвідчені найманці з рф довго тут не витримують”, - наголосили у відомстві та виклали відео з полоненим російським найманцем, який пройшов так звану “контртерористичну операцію рф” у Дагестані, але у боях на сході України витримав лише 2 тижні.

Як зазначається, за цей час йому не довелося стріляти жодного разу: він тільки бігав, ховаючись від артилерії.

“Когда попали в Попасную, как дальше поехали, – офигели. Война, так скажем, другого поколения. То есть, артиллерия работает, а автомат в автомат – такого нет. Я успел за 2 недели службы заметить: в основном – бегаешь, прячешься от артилерии. Очень много испуганных”, - зізнався росіянин слідчим і контррозвідникам СБУ.

За словами російського військового, більшість його “колег” орієнтувалися на попередні “спецоперації» рф і їхали в Україну, щоб підзаробити грошей. Натомість потрапили на повномасштабну війну.

“Тож, здавшись у полон, радіє, що вижив”, - додають у СБУ.

Читайте також: росіяни відмовляються підписувати контракти з міноборони рф – розвідка

У СБУ нагадують тим загарбникам, які опинилися не на тій війні, про гарячу телефонну лінію 2402, зателефонувавши на неї, можна здатися в полон, зберегти своє життя і, зрештою, повернутися додому.

Як повідомляв Укрінформ, раніше СБУ перехопила телефону розмову, у якій військовий рф скаржився дружині, що вони дуже потерпають від ЗСУ у Харківській області і не спроможні захопити навіть одне село.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-