Загарбники знову обстріляли Миколаїв та Харків

Загарбники знову обстріляли Миколаїв та Харків

Укрінформ
У Миколаєві та Харкові цієї ночі знову пролунали вибухи.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на 24-й канал.

Перші повідомлення про вибухи у Миколаєві з'явилися близько 2:43, після чого у місті та області оголосили повітряну тривогу. Місцеві телеграм-канали пишуть про можливий обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Близько 3:07 з'явилися повідомлення про вибухи у Харкові. За даними Суспільного, за 15 хвилини повітряної тривоги пролунало щонайменше 20 вибухів, частина з яких могла пролунати за містом – на південному сході від міста. За даними місцевих каналів, значна частина вибухів пролунала у Чугуївському районі.

Офіційної інформації поки немає, проте місцеві мешканці повідомляють про пожежі унаслідок обстрілів.

Раніше під час повітряної тривоги у Дніпрі прогриміли щонайменше 2 вибухи. Згодом вибухи пролунали й у Нікополі, у якому напередодні оголосили тривогу через загрозу артилерійського обстрілу. Голова РВА Євген Євтушенко повідомив, що загарбники обстріляли прибережні території Нікопольського району, постраждалих та руйнувань немає.

Вибухи чули і в Запоріжжі. Однак секретар міськради Анатолій Куртєв заспокоїв мешканців міста і зазначив, що "прильотів" не було – вибухи пролунали за межами міста, однак детальніша інформація, ймовірно, буде згодом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-