До вересня ЗСУ звільнять Херсонщину від загарбників - депутат Хлань

До вересня ЗСУ звільнять Херсонщину від загарбників - депутат Хлань

Відео
Укрінформ
Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань впевнений, що до вересня Збройні сили України звільнять Херсонщину від російських загарбників.

Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Еспресо", передає Укрінформ.

"Ми бачимо, що за підсумками цього зламу, який відбувся на фронті, Херсонщина до вересня точно буде звільнена, а всі плани окупантів рухнуть через наші Збройні сили", - заявив Хлань.

Він вважає, що українська армія відкрито починає контрнаступальні дії, про що свідчать удари ЗСУ по Антонівському і Дар'їнському мостах, знищення складів боєприпасів, техніки і командних пунктів у тилу ворога і на лінії зіткнення.

Читайте також: Депутат назвав слабкі місця росіян на окупованій Херсонщині

Мінування окупантами мостів, завезення боєприпасів під виглядом гуманітарних вантажів, підвезення БК невеличкими автомобілями депутат розглядає як ознаку паніки у ворога. Цим же він пояснює продукування загарбниками пропагандистських указів, зокрема про створення "виборчкомів" для проведення так званого референдуму. Документ має суто декларативний характер, вважає Хлань.

"Це можна назвати фейком, бо реальної підготовчої роботи абсолютно ніякої не велося всі ці три тижні, коли ми бачили злам на фронті і паніку окупантів. Цей документ говорить тільки про одне: мабуть, окупанти вирішили готувати нові цілі для HIMARS'ів", - зауважив він.

Читайте також: На Херсонщині окупанти намагаються посилити патрулі у населених пунктах

Депутат облради також наголосив, що зрадники, які погодяться працювати в російських "виборчкомах", не можуть розраховувати на пощаду.

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями ЗСУ завдали ударів по трьох ключових ланках військової логістики загарбників: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-