Українські військові знищили всі чотири ворожі крилаті ракети, випущені по Хмельниччині

Українські військові знищили всі чотири ворожі крилаті ракети, випущені по Хмельниччині

Укрінформ
Повітряні сили Збройних сил України у неділю, 24 липня, знищили усі чотири крилаті ракети, випущені у напрямку Хмельницької області.

Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє у Телеграмі.

«Сьогодні, 24 липня, протиповітряною обороною Повітряних сил Збройних сил України знищено усі чотири крилаті ракети типу «Калібр», випущені у напрямку Хмельницької області з акваторії Чорного моря», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше повідомляли про збиття трьох ракет зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Захід». За уточненою інформацією, четверту ракету теж знищено - протиповітряною обороною повітряного командування «Південь».

Протягом доби ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по ворожих військах на півдні та сході країни.

Читайте також: Обстріл Хмельниччини: збиті ракети впали за межами населених пунктів, жертв немає

«Уражено три взводні опорні пункти, скупчення бойової броньованої техніки та живу силу російських окупантів», - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, три російські ракети, які українські сили Протиповітряної оборони збили вранці над Хмельниччиною, впали за межами населених пунктів. Загоряння, що виникли, ліквідовано, людських жертв немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-