У Міноборони подякували американським волонтерам за підтримку ЗСУ

У Міноборони подякували американським волонтерам за підтримку ЗСУ

Укрінформ
Представники Міністерства оборони подякували волонтерам організації “Дух Америки” за підтримку Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Заступник Міністра оборони Олександр Поліщук та Державний секретар Міністерства оборони Костянтин Ващенко провели зустріч із представниками організації “Spirit of America” ("Дух Америки"), яка понад вісім років підтримує українське військо у боротьбі проти російської збройної агресії.

Зокрема у складі делегації “Spirit of America” – регіональний директор проєктів у Європі Коллін Денні та керівник проєктів у Чорноморському регіоні Метт Диммик.

Читайте також: Резніков відвідав Харківщину та вручив відзнаки її захисникам

"З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну організація пожертвувала понад 23 мільйони доларів допомоги ЗСУ та підрозділам територіальної оборони", - йдеться у повідомленні.

Іноземні волонтери висловили свою солідарність з Україною, захоплення хоробрістю українських захисників та запевнили у подальшій підтримці.

“Ваша допомога надзвичайно важлива. З 2014 року ви посилювали наш інформаційний фронт, допомагали розвивати військове радіо та інші проєкти з українськими військовими. Також вдячні за надані захисникам України балістичні шоломи, бронежилети, тепловізори, пасажирський транспорт, дрони, медичні засоби. Ми цінуємо вашу роботу, дружнє плече та внесок у нашу спільну перемогу, – наголосили у Міноборони.

Читайте також: У Шостці на Сумщині волонтери виробляють окопні свічки

Як повідомляв Укрінформ, у червні благодійна організація американського бізнесмена й сина мільярдера Воррена Баффета - Говарда Баффета пожертвувала на потреби України 2,7 мільйона доларів. Благодійні кошти переказали на організацію Spirit of America. Ця компанія надішле в Україну дев'ять автобусів місткістю 50 пасажирів на потреби тероборони України. Також за ці кошти закуплять 375 новітніх травматологічних комплектів для військових ЗСУ на передовій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-