Ворог минулої доби понад 20 разів обстріляв Луганщину

Ворог минулої доби понад 20 разів обстріляв Луганщину

Укрінформ
У Луганській області минулої доби поліція задокументувала 21 ворожий обстріл.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Фейсбуці.

«Поліцейські зареєстрували 21 факт обстрілів окупаційними військами рф території Сєвєродонецької громади, міст Попасна, Рубіжне та смт Комишуваха», - ідеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілів зруйновані або пошкоджені приватні будинки та квартири місцевих жителів, а також приміщення та майно підприємства в одному з населених пунктів Сєвєродонецької громади.

Крім того, до поліції надійшло 8 повідомлень про незаконне захоплення будівель та майна органів державної виконавчої влади, підприємств та аптек на тимчасово захопленій території області.

Поліцейські зареєстрували чотири повідомлення громадян щодо незаконного заволодіння їх транспортними засобами у м. Рубіжне, Сєвєродонецьк та смт Сиротине.

Також зареєстровано інформацію щодо трьох фактів мародерства з помешкань громадян у населених пунктах, що розташовані на тимчасово захопленій території Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, з боку Лисичанська ворог почергово, а інколи й одночасно, атакував протягом минулої доби різні ділянки адмінмежі між Луганщиною та Донеччиною, але атаки відбиті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-