Загарбники випустили по Миколаєву шість ракет С-300, влучили у склад

Загарбники випустили по Миколаєву шість ракет С-300, влучили у склад

Укрінформ
російські загарбники завдали вранці 23 липня шість ракетних ударів по Миколаєву, внаслідок влучання однієї з ракет загорілося складське приміщення.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Зранку близько 04:20 ворог завдав удару по місту шістьма ракетами С-300. Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», - зазначив Кім.

Читайте також: Загарбники обстріляли три райони Миколаївщини

За його словами, ворог подовжував обстріли районів Миколаївщини й 22 липня: внаслідок ворожих обстрілів у с. Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку, у лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Продовжувалися також обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі загарбники обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини, Харківський, Богодухівський, Чугуївський, Ізюмський райони Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-