Денисенко - про ймовірність наступу рф на Одесу в 2023 році: Це як зустріти дракона на Хрещатику

Денисенко - про ймовірність наступу рф на Одесу в 2023 році: Це як зустріти дракона на Хрещатику

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко прокоментував поширену сьогодні інформацію про те, ніби росіяни можуть спробувати на початку 2023 року захопити Одесу.

Про це Денисенко сказав в ефірі українських телеканалів, передає Укрінформ.

«Я тут скажу свою особисту точку зору: думаю, що люди, які розповідають, що буде через пів року, - тицяють пальцем у небо. Це як зустріти дракона на Хрещатику - 50 на 50... Це навіть крутіше, ніж зустріти дракона на Хрещатику», - сказав радник міністра.

За його словами, все залежить від великої битви за Донбас «і теоретично, можливо, ми поки не розуміємо часових рамок, – битви за Херсон».

«Від цих речей буде залежати абсолютно все – і битва за Одесу, і закінчення війни, і багато чого іншого. Тому поки думаю спрогнозувати навряд чи взагалі теоретично хтось може», - уточнив Денисенко.

Читайте також: У риб та рапанів у Чорному морі гідності більше, ніж в офіцерів російського флоту - Зеленський

Стосовно оперативної обстановки на фронті представник МВС зауважив, що насправді ніякої оперативної паузи росіян не брали ані на день, а було просто певне зниження інтенсивності боїв. «Бої продовжуються щодня. Єдине, - зменшується інтенсивність боїв. І тут величезну роль зіграла у тому числі західна техніка, яка дійшла до українського війська, і те, що ми фактично у щоденному режимі повідомляємо про знищення ворожих складів з боєприпасами і командних пунктів», - резюмував радник міністра внутрішніх справ.

Раніше повідомлялося, що американський журнал Foreign Policy з посиланням на західних посадовців поширив інформацію про те, нібм рф, імовірно, почне ще один великий наступ в Україні на початку 2023 року і спробує просунутися до Одеси з метою захоплення південно-західного узбережжя, аби відрізати нашу країну від Чорного моря. При цьому джерела висловлювали сумнів, що росіянам удасться реалізувати задумане.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-