Кількість поранених через російський обстріл Харкова зросла до 21

Кількість поранених через російський обстріл Харкова зросла до 21

Фото
Укрінформ
Кількість поранених через російський обстріл Харкова вранці зросла до 21.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Ранковий терор у Харкові. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, станом на зараз 21 людина отримала поранення, 2 – загинули», - повідомив Синєгубов.

За його даними, на місцях влучань працюють 14 бригад екстреної допомоги, а правоохоронні органи ретельно фіксують усі злочини окупантів проти населення.

«Постраждали виключно цивільні люди, і виключно мирна інфраструктура: авто, торгівельні павільйони, житловий будинок, де на 1 поверсі розташована стоматологічна клініка, громадський транспорт», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли сім областей та готуються до «референдумів» – зведення ВЦА

За даними радниці голови Харківської обласної ради, волонтерки Наталії Попової, серед постраждалих є дитина, її життя поза загрозою.

Як повідомлялося, обстріл одного з найбільш густонаселених районів Харкова почався після 9 ранку. Станом на 11.00 було відомо про двох загиблих і 19 поранених, з яких четверо перебувають у важкому стані.

Ворог обстрілює зупинки громадського транспорту в місті другий день поспіль. 20 липня на Салтівці загинули троє людей, у тому числі 13-річний хлопчик, його 15-річна сестра та літня жінка отримали поранення.

Фото: Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-