Кількість поранених через обстріл Харкова зросла до 19, четверо – у важкому стані

Кількість поранених через обстріл Харкова зросла до 19, четверо – у важкому стані

Укрінформ
Унаслідок російського обстрілу Харкова, здійсненого вранці 21 липня по зупинці громадського транспорту, загинуло двоє людей, 19 отримали поранення, з них четверо – в тяжкому стані.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Станом на зараз внаслідок обстрілу одного з районів Харкова російськими «Ураганами» 19 поранених, серед них - 1 дитина. На жаль, 4 людини - у тяжкому стані. 2 людини загинули», - повідомив Синєгубов.

Він зазначив, що на місцях влучань продовжують працювати 10 бригад Обласного центру екстреної медичної допомоги, а всі служби працюють на місцях у посиленому режимі.

Читайте також: Подоляк заявив, що рф обстріляла мечеть у Харкові, поки путін просив зброю в Ірані

«російський ворог б’є виключно по вулицях міста, торгівельних павільйонах, житловій інфраструктурі. Є влучання у житловий будинок, де був розміщений приватний стоматологічний кабінет. Усередині приміщення людей не було», - поінформував керівник ОВА.

Жителів Харкова просять бути вкрай обережними, оскільки ворог хаотично та жорстоко обстрілює місто.

Як повідомлялося, обстріл одного з найбільш густонаселених районів Харкова почався після 9 ранку. Станом на 10.40 було відомо про двох загиблих і 17 поранених.

Ворог обстрілює зупинки громадського транспорту другий день поспіль. 20 липня на Салтівці загинули троє людей, у тому числі 13-річний хлопчик, його 15-річна сестра та літня жінка отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-