Обстріл Харкова: двоє загиблих, 17 поранених

Обстріл Харкова: двоє загиблих, 17 поранених

Оновлено
Укрінформ
У Харкові війська росії другий день поспіль завдають ударів по зупинках громадського транспорту, внаслідок сьогоднішнього обстрілу двоє загиблих, одна з 17 поранених – у надзвичайно важкому стані.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

"Країна-терорист рф знову обстріляла наше місто вранці, в очевидь їх мета - якнайбільша кількість загиблих серед цивільних громадян.На цей момент відомо про двох загиблих та 17 - поранено. Один з поранених - співробітник патрульної поліції", - написав він.

За його словами обстріл вівся попередньо с РСЗВ Ураган.

Раніше харківський міський голова Ігор Терехов у Телеграмі писав про одного загиблого.

«Другий день поспіль і приблизно у той самий час окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат – вже один загиблий та 17 поранених, з яких один надзвичайно важкий», - написав Терехов.

Читайте також: Подоляк заявив, що рф обстріляла мечеть у Харкові, поки путін просив зброю в Ірані

Як повідомлялося, обстріл одного з найбільш густонаселених районів Харкова розпочався у четвер, 21 липня, після 9 ранку. Станом на 10 ранку було відомо про 17 поранених: росіяни поцілили в один із медичних закладів.

Напередодні, 20 липня вранці, внаслідок ворожого обстрілу в Харкові на Салтівці загинуло троє людей, зокрема 13-річний підліток, його 15-річна сестра у важкому стані, також поранення отримала жінка похилого віку. Люди перебували на зупинці громадського транспорту.

Фото: Сергій Болвінов, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-