росіяни випустили по Миколаєву сім ракет С-300, є поранений

росіяни випустили по Миколаєву сім ракет С-300, є поранений

Укрінформ
По Миколаєву вночі росіяни випустили сім ракет С-300. Внаслідок обстрілу поранено людину, пошкоджено об'єкти інфраструктури, виникли займання.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Близько 03:05 21 липня російські окупанти випустили по місту сім ракет С-300. За попередньою інформацією відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін та складське приміщення. Рятувальними службами ліквідовані всі займання, які виникли внаслідок обстрілів. На цей час відомо про одного постраждалого. Детальна інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Миколаїв знову обстріляли - мер

В ОВА поінформували також про нічний обстріл села Широке Широківської громади. Внаслідок влучання в житловий будинок є один загиблий. Також влучання були за межами населених пунктів громади.

У Баштанській громаді зафіксовано потрапляння в сільські населені пункти. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Як повідомлялося, на Харківщині за минулу добу, 20 липня, внаслідок обстрілів росіян загинуло четверо мирних мешканців, ще 11 зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-