На Ізюмському напрямку ворог зазнає великих втрат - Синєгубов

На Ізюмському напрямку ворог зазнає великих втрат - Синєгубов

Укрінформ
На Ізюмському напрямку в Харківській області ворог зазнає великих втрат і не рахує свою живу силу.

Про це в ефірі національного марафону новин сказав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Наші Збройні сили ведуть активні бої на півночі області. Ворог постійно намагається просунутися вглиб, однак наші військові ці атаки відбивають. Ворог відступає на раніше зайняті позиції, при цьому зазнає значних втрат серед своєї живої сили, броньованої техніки. Північно-східний напрямок так само гарячий, як і південно-східний, тобто Ізюмський», - сказав Синєгубов.

Він також прокоментував неофіційну інформацію про переповнений тілами загарбників морг у Куп’янську, де їх, за даними ЗМІ, понад 50, і в захоплене місто вже пригнали рефрижератор.

Читайте також: На Харківщині внаслідок ворожого обстрілу загорілися два поля з пшеницею

«Куп’янськ – це Ізюмський напрямок. Через це місто вони (російські війська - ред.) направляють свою техніку, йде логістика на цей напрямок і далі на територію Донецької області. І дійсно, наші Збройні сили завдають на цьому напрямку великих втрат. Ворог фактично не рахує свою живу силу. Рахує лише свою броньовану техніку. Ми це спостерігаємо по відповідній військовій тактиці дій», - зазначив керівник області.

Синєгубов вкотре наголосив, що ворог не полишив планів захопити регіон, однак наразі питання «взяття Харкова» взагалі не стоїть.

Читайте також: росіяни обладнали морг у тимчасово окупованій Боровій на Харківщині

«Ми постійно працюємо над зміцненням обороноздатності і готові до будь-яких сценаріїв», - запевнив глава ОВА.

Як повідомлялося, на території одного із сільгосппідприємств у тимчасово окупованому селищі Борова на Харківщині росіяни обладнали морг, куди звозять тіла вбитих військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-