росіяни на Луганщині мобілізують навіть ув’язнених за кримінальними статтями

росіяни на Луганщині мобілізують навіть ув’язнених за кримінальними статтями

Фото
Укрінформ
росіяни вже не довіряють місцевим колаборантам і на окупованій території Луганщини питаннями мобілізації займаються співробітники російських силових структур. На фронт відправляють навіть ув'язнених за кримінальними статтями.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«На окупованих територіях вже мобілізують всіх, кого бачать. Якщо раніше ті, в кого були гроші, могли відкупитися від місцевих воєнкомів, то зараз там відпрацьовують росіяни в піджаках – служба безпеки. Виманюють чоловіків вигідними пропозиціями щодо роботи. Відкривають привабливі вакансії. Вакансія одна, але ж претендентів на неї багато, відповідно, багато й мобілізованих. На фронт відправляють навіть ув'язнених за кримінальними статтями, як от в Алчевську», - йдеться в повідомленні.

Гайдай зазначив, що невеличку частину Луганщини, де ЗСУ тримали оборону 18 липня, росіяни продовжили масово обстрілювати з авіації, артилерії, наносити ракетні удари. По населених пунктах на межі двох областей ворогом завдано чотири ракетні та два авіаудари.

«Протягом дня росіяни одночасно намагалися вести штурм за чотирма напрямками. Верхньокам’янське атакували і з боку нафтопереробного заводу, і з району Золотарівки. Звідти ж хотіли просунутися в бік Донеччини. Намагалися покращити своє положення поблизу Білогорівки. Багато де наступ вдалося призупинити, подекуди бойові дії тривають. По Верхньокам’янському ворог завдав ще й авіаудару», – поінформував очільник регіону.

Читайте також: Мешканці окупованої Луганщини чекають на ЗСУ - Гайдай

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-