ЗСУ знищили бази росіян у Лазурному та Алчевську

ЗСУ знищили бази росіян у Лазурному та Алчевську

Відео
Укрінформ
Збройні сили України знищили ворожі бази в Лазурному та Алчевську.

Про це в Телеграмі повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, передає Укрінформ.

"Ранок не ранок, без смаженої русні. Тим більше, якщо горить і вибухає черговий "склад із селітрою і гуманітаркою". Цього разу багато вибухів доноситься з боку Лазурного", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що ворог облаштував там штаб, казарми і склад, а після сильного вибуху, ймовірно, почалася детонація боєприпасів.

В іншому повідомленні зазначається, що в Алчевську також знищено ворожу базу. "В тимчасово окупованому Алчевську проходить вечірка на "складах селітри і гуманітарки". Там Дядечко Ленд Ліз, Бавовна і Селітра влаштували After Party для орків", - сказано у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого по 17 липня ліквідували близько 38 тисяч 300 російських загарбників. Також ЗСУ знищили ворожих танків 1684 (+7) одиниці, бойових броньованих машин - 3879 (+5), артилерійських систем – 846, РСЗВ - 248 (+1), засобів ППО - 110 (+1), літаків – 220, гелікоптерів – 188, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 688 (+1), крилатих ракет - 166 (+4), кораблів / катерів - 15, автомобільної техніки та автоцистерн - 2746 (+11), спеціальної техніки - 68.

Фото ілюстративне: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-