Зранку росіяни вкотре обстріляли Миколаїв – Кім

Зранку росіяни вкотре обстріляли Миколаїв – Кім

Укрінформ
Сьогодні вранці російські війська вкотре обстріляли Миколаїв, інформація щодо постраждалих уточнюється.

Як передає Укрінформ, про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

"Зранку 16 липня, орієнтовно о 04:00, ворог вкотре обстріляв Миколаїв. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється", - зазначив Кім.

Крім того, за словами очільника ОВА, у Миколаєвському районі 15 липня орієнтовно з 09:00 до 10:00 зафіксовані обстріли в селищі Первомайське Первомайської громади. Пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури та сільськогосподарського призначення. Ворог влучив ув лісосмугу, канал, поля.

Вчора протягом 18:30-19:00 зафіксовані обстріли села Лимани Галицинівської громади. Пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого село залишилося без електро- газопостачання. Пошкоджені два житлові будинки. Більшій частині абонентів електропостачання відновили, зауважив Кім.

За його словами, у Баштанському районі вчора з 09:30 по 21:00 з певною періодичністю були обстріли у Широківській громаді. Зруйновано один житловий будинок, пошкоджено три. Двоє людей поранені.

Обстрілів, додав Кім, також зазнало село Олександрівка Володимирівської громади. Влучання були переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає, у шести приватних будинках частково пошкоджені покрівлі та вікна.

Сьогодні, 16 липня, орієнтовно о 04:00 були обстріли в Інгульській громаді. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджень уточнюється, підкрслив начальник ОВА.

Також, за його словами, тривають обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, зауважив Кім.

Читайте також: росія від початку війни випустила по Україні 630 крилатих ракет «Іскандер» та «Калібр»

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня у Миколаєві російські ракети влучили у два найбільші університети - педагогічний та кораблебудівний.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-