Ракетний удар по Дніпру: мер попереджає про проблеми з водою, електрикою та газом

Ракетний удар по Дніпру: мер попереджає про проблеми з водою, електрикою та газом

Укрінформ
У Дніпрі, в районі Південного машинобудівного заводу та Робочої, можуть бути перебої з комунікаціями через масовану ракетну атаку по місту.

Про це в Фейсбуці написав міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

“Район Робочої, ПМЗ можуть бути перебої з водою та іншими комунікаціями. Енергетики, газовики та водоканал працюють”, - написав Філатов.

Також Філатов нагадав городянам, що частина житлових масивів у місті побудована в радянські роки на піску і тому не має бомбосховищ.

“Завтра поговоримо з усіма відверто щодо того, що в країні війна. І коли ви істерите, «де на «Парусі» бомбосховища?», то, напевно, потрібно включити мозок і згадати, що «Парус» і ще з десяток житлових масивів побудовані за срср на намитому піску. Зайдіть у підвал власного будинку та подивіться, що там води по коліно”, - написав Філатов.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Дніпра загинула людина

Раніше його заступник Михайло Лисенко написав, що аварійні служби вже працюють над усуненням аварійних ситуацій у місті та попросив людей "не набирати повних ванн води".

15 липня близько 21:00 у Дніпрі спрацював сигнал повітряної тривоги та пролунали кілька вибухів. Військові рф запустили кілька ракет по Дніпру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-