На Луганщині після знищення ворожих складів з боєприпасами активізувалися ДРГ

На Луганщині після знищення ворожих складів з боєприпасами активізувалися ДРГ

Укрінформ
На Луганщині після успішних дій українських військ, які нищать російські склади з боєкомплектом, активізувалися російські диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ).

Про це повідомляє у Телеграмі повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Посилення диверсійних розвідувальних заходів обумовлюється нестачею боєприпасів. Ні, російська армія не припиняє обстрілів. Однак, скоріш за все, береже існуючі запаси снарядів, бо їх постачання перервано роботою нашої нової далекобійної зброї. Нещодавно здетонували військові склади у Кадіївці та Луганську. Сьогодні вночі в промзоні Луганська теж було неспокійно. Тому уперед знов йдуть ДРГ окупантів, які намагаються шукати слабкі місця в нашій обороні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни тиснуть не тільки з боку Лисичанська та Попасної, а й з Ізюмського напрямку. До тих населених пунктів Луганщини, які ще тримає українська армія, звідти далеко. Але це загрожує великим містам Донеччини, та, відповідно, може порушити чи змусити перебудувати наші захисні укріплення. Небезпеку звідти не можна виключати, наголошують в обладміністрації.

Читайте також: Гайдай про ситуацію на Донбасі: Гуманітарна катастрофа там буде 100%

Крім того, повідомляється, що не припиняється авіаційний та артилерійський тиск ворога в районах адміністративних меж областей. Зокрема, по Верхньокам’янському та Білогорівці. Загалом за добу завдано чотири ракетних та два авіаційних удари.

Артилерія російських військ не припиняє руйнування цих та прилеглих населених пунктів. 12 липня росіяни 13 разів застосовували цей вид зброї у бік мирних помешкань.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-